Η Εταιρεία

Τρεις γενιές! 
Από το 1909 και συνεχίζουμε… 

Από τότε που ο άνθρωπος άρχισε να φτιάχνει ψωμί και άρχισε να υπερβαίνει την απλή χρήση των εργαλείων, σηματοδοτήθηκε ο πολιτισμός και η εξέλιξή του. Το ψωμί αποτέλεσε από την ανατολή του πολιτισμού τη βάση της διατροφής του ανθρώπου.

Στην «Family Bakery – Θωμόπουλος»… 

…από αιώνα σε αιώνα και από γενιά σε γενιά μεταβιβάζουμε την Τέχνη της Αρτοποιΐας και της Κουλουροποιΐας με ξεκάθαρο στόχο την διατήρηση των παραδοσιακών συνταγών, την υψηλή γευστικότητα και ποιότητα των προϊόντων μας. ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ τώρα συνεχίζουμε ν’ αναπτυσσόμαστε, να εξελίσσουμε τις γνώσεις μας και να βλέπουμε το μέλλον, διατηρώντας τις συνταγές και την παράδοση των προϊόντων μας. 

Μερικά χρόνια πριν, ο Ανδρέας Θωμόπουλος προανήγγειλε και ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός ιδιόκτητου εργοστασίου, που ήταν ανέκαθεν το μεγάλο όνειρο της οικογενείας μας. Πρόκειται για ένα «άλμα» πρωτοπορίας σ’ έναν ιδιόκτητο χώρο 1.850 τ.μ., μία σύγχρονη μονάδα, η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Τηρούνται όλα τα πιστοποιημένα standards υγιεινής, μέσω HACCP και ISO, που απαιτούνται πλέον στα τρόφιμα. Η μονάδα είναι ουσιαστικά μία πρότυπη Βιοτεχνία Αρτοσκευασμάτων – Κουλουροποιΐας και Ζαχαροπλαστικής. Από ποιοτικής και τεχνολογικής άποψης είναι ό,τι καλύτερο και είναι έτοιμη ν’ ανταποκριθεί στις εκάστοτε προδιαγραφές που απαιτούν οι καιροί.

Η οικογένειά μας είναι προσηλωμένη στην τοπική και την οικογενειακή παράδοση. Δίνουμε, όμως, μεγάλη σημασία στην εξέλιξη και παραδίδουμε τις κατακτήσεις της κάθε γενιάς στην επόμενη…

Τί μας κάνει ξεχωριστούς;​

Η Τέχνη μας μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά
Έχουμε μεγάλη εμπειρία και μεράκι
Συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τις γνώσεις μας
Διατηρούμε τις παραδοσιακές συνταγές
Scroll to Top